fbpx

LISTA ZA

INES GOLOŠ

INES GOLOŠ

Datum rođenja: 18.03.1979.
Mjesto rođenja: Wuppertal, SR Njemačka
Stručna sprema: VSS, profesorica pedagogije
Bračni status: udata, majka dvoje djece.

Opću gimnaziju kao i Nastavnički fakultet, odsjek za pedagogiju završila u Mostaru.

Poruka građanima:

Poštovane sugrađanke i sugrađani, bliži nam se vrijeme lokalnih izbora koji se u gradu Mostaru  održavaju nakon 12 godina, u vrlo specifičnim uslovima zbog pandemije Korona virusa. U svemu ovome najvažnije je da zaštitimo živote i zdravlje svih nas, te da iz ove situacije izađemo sa što manje posljedica za život i rad lokalne zajednice.

Problemi Mostara i ostalih prigradskih područja su nam manje – više svima poznati. Znamo da pate i čistoća i zdravlje i infrastruktura, kao i mnogi drugi problemi , što naravno negativno utiče na kvalitet života građana.

Ukoliko  dobijem povjerenje građana i uđem u Gradsko vijeće grada Mostara, zalagati ću se za ravnopravan tretman u rješavanju životnih problema građana svih gradskih područja, kao i za pružanje podrške djeci i mladima u procesu obrazovanja koje je temelj napretka i opstanka društva, te kao takvo obrazovanje treba da nam bude prioritet.

Željela bih da istaknem da je odgovornost na svima nama jednako, te da ovo nije vrijeme u kojem trebamo obećavati već se svim snagama zalagati da stvorimo što bolji ambijent jer naš grad i naš narod zaslužuju bolje uslove  života. Uvijek trebamo imati na umu i ne smijemo zaboraviti da se borimo za naš grad, kako bi našim građanima vratili dostojanstvo i osmijeh na njihova lica.

Ono što očekujem je da svi vijećnici budu jedan tim i da sav svoj kapacitet i znanje iskoristimo na najbolji mogući način.

Pozivam Vas da 20.12.2020. godine izađete na izbore i obavite svoju građansku dužnost. Svoj glas i povjerenje poklonite onima za koje mislite da zaslužuju, da mogu, i imaju karakter i potencijal da Mostar učine boljim mjestom za život.

Kandidati na listi za Jugoistok