fbpx

LISTA ZA

Lejla Denjo

LEJLA DENJO

Datum rođenja: 24.08.1988.
Mjesto rođenja: Mostar
Stručna sprema: VSS

• Zvanje diplomiranog mašinskog inžinjera, smjer – kompjuterski inžinjering, stekla 2011. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru

• Zvanje magistra mašinstva, smjer – proizvodno mašinstvo, stekla 2017. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru

Zalaganje i rad kandidata u GV, planovi Kandidatura za člana GV Mostara je proizašla iz želje da budem dio prijeko potrebnih promjena u našem gradu. Jedna od njih bi bila dolazak mladog, obrazovanog i stručnog kadra, kojem dosad nije pružena prilika da aktivnije učestvuje u donošenju odluka ključnih za živote svih građana Mostara.

Ukazano povjerenje bih opravdala time što bih svoju dužnost obavljala savjesno, odgovorno, objektivno i nepristrasno.

Zalagala bih se samo za ono u šta i sama vjerujem i čemu težim, a to je demokratski grad u kojem će svima biti pružene jednake mogućnosti i prava, bez iznimki.

Što se tiče planova vezanih za moju struku, zalagat ću se za pokretanje ozbiljnijih i konkretnijih pitanja na temu industrije i fabrika u Mostaru, odnosno nedostatka istih.

Napredak u tom pravcu bi značio mnogo za sve građane i za sami grad, te bi on ponovo postao ono čime se nekad isticao, a to je grad mogućnosti, prilika i prosperiteta.

Kandidati na listi za Jugozapad

2020

SVE ZA MOSTAR

Koalicija za Mostar

Mostar u budućnosti mora biti stabilan i siguran grad, prepoznatljiv po demokratskim standardima i međusobnom uvažavanju svih etničkih grupa i građana koji u njemu žive u skladu s načelima i standardima po kojima funkcioniraju moderni evropski gradovi kojima Mostar, po svojim municipalnim vrijednostima, kosmopolitizmu i duhovnoj i materijalnoj baštini.